Udskriv

Eventbaseret foodtruck koncept søger serviceminded og kundevenlig medarbejder

Job med løntilskud

S2C ApS

(Arbejdspladsen ligger i Solrød kommune)

YogiFrogi:
Vi har et Foodtruck koncept med Frozen yogurt og shake laktosefri - vi kører primært ud til forskellige events, messer, festivaler o.lign. i weekenderne over hele Danmark.

Vi starter ud med en arbejdstid på ca. 15 - 20 timer/uge, primært i weekenderne.

Hvis du har B-kørekort er det en fordel.

Løn-niveau: ca. kr. 140,- i timen.

Vi søger en person som godt vil være en del af konceptet, vi tænker at du vil være med så meget som muligt og så har vi ekstra personer til at hjælpe derudover - så du må godt være en person som tager ansvar, er servicemindet og som lide at arbejde i et højt tempo.
Vi lægger vægt på at vores personale er servicemindet og at vi har god energi i vognen så det er sjovt at komme på arbejde.

Hvis du er en person som brænder for det, er det muligt at udvide til hverdage hvor vi kan sælge foran store supermarkeder et par gange om ugen.

Besøg vores websites yogifrogi.dk og Facebook.com/YogiFrogi

CV og ansøgning skal fremsendes direkte til Robert på robertlaulund@gmail.com

Inden du søger dette job, skal du undersøge om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale Jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af Jobcenter's samarbejdspartnere, er det dem du skal spørge. Din arbejdsgiver skal have jobbet godkendt skriftligt af Jobcenter inden du påbegynder en ansættelse med løntilskud.

Ledige stillinger: 1

S2C ApS

S2C ApS